Dennis Herhausen

• Multichannel Management
  • Social Media Management
  • Change Management
  • Dr. oec HSG (Universität St. Gallen)
  • Master of Business Administration (Universität Wuppertal, Universidade Tecnica de Lisboa, Universidade Nova de Lisboa)
Berufserfahrung
  • Projektleiter / Habilitand, Universität St. Gallen
  • Visiting Researcher, Cardiff University
  • Wissenschaftlicher Mitarbeiter / Doktorand, Universität St. Gallen
  • International Marketing and Sales, Katjes Fassin GmbH
  • Trainee und Berater, BECK UND CONSORTEN
Lehraktivitäten
  • Vorlesung "Current Issues in Customer Centricity" (SIM-Master, englisch)
  • Vorlesung "Marktorientierte Unternehmensführung" (Master in Unternehmensführung)
  • Vorlesung "Strategische Herausforderungen im Marketing" (Master in Unternehmensführung)
  • Applied Research Projects (Marketing Master, englisch)
  • Vorlesung "Marketing" (Bachelor, englisch)
  • Executive Education (verschiedene Themengebiete)
  • Verband der Hochschullehrer für Betriebswirtschaft e.V. (VHB)
  • American Marketing Association (AMA)
  • Academy of Management (AoM)
  • European Marketing Academy (EMAC)
  • Strategic Management Society (SMS)

• Rigour & Relevance Research Award 2016, Swiss Academy of Marketing Science
  • GFF Research Grant (University of St. Gallen): "Customer Relationship Management in Social Media"
  • Best Paper Award at the International Network of Business and Management Journals (INBAM), Track "Journal of Managerial Psychology"
  • Co-Track Chair "Marketing Strategy and Management", 2014 Global Marketing Conference (Global Alliance of Marketing & Management Associations)
  • Co-Track Chair "Marketing Strategy and Marketing Management", 2013 AMA Summer Marketing Educators’ Conference (American Marketing Association)
  • SRF Research Grant (Strategic Management Society)
  • GFF Research Grant (University of St. Gallen): "Identifying Strategy Process Pitfalls: A multi-level, multi-source, longitudinal Study of Customer-Centricity Implementation"
  • SNF Research Grant (University of St. Gallen)
Weitere Informationen Ad-hoc Reviewer: Journal of Business Research; Journal of Strategic Marketing; European Management Journal; International Small Business Journal; Asia Pacific Management Review; International Review of Retail, Distribution and Consumer Research; Marketing Review St. Gallen; American Marketing Association Educators' Conferences; Australian and New Zealand Marketing Academy Conferences; European Marketing Academy Conferences